fbpx
Vælg en side

Tandlæge i Odense

Glem de dyre tandlægeregninger. Læg dig til rette i stolen og oplev en kvalitetsbehandling hos vores dygtige tandlæge i Odense.

Book din tid online

Få sunde tænder – uden lommesmerter!

Nord-Smil er en billig tandlæge i Odense, hvor du får en servicepakke ud over det sædvanlige. For selvom du betaler en lav pris, er vores tandlæger fagligt stærke, mens vores klinik yder garanti og er en del af Tandlægeforeningen i Danmark.

Du finder vores nye og moderniserede tandlægeklinik på Fisketorvet 4-6, 1. sal 5000 Odense – altså i hjertet af byen, hvortil der er let adgang med cykel, offentlig transport eller egen bil.

Med Nordsmil som din nye tandlæge i Odense, siger du automatisk ’ja tak’ til en klinik, som forener fair priser med kvalitetsbehandlinger- og eftersyn, der er med til at sikre sunde tænder igennem hele livet.

Hvad end du har behov for en standard tandkontrol, søger rådgivning eller ønsker et af vores mange gode behandlingstilbud, sørger vi for en professionel løsning.

Gode grunde til at smile

Som din tandlæge i Odense værner vi om dit smil ved at pleje og passe dit tandsæt med moderne tandbehandlinger. Det er nemlig vigtigt at kunne smile igennem hele livet – og ikke gemme sig i sociale situationer.

Victor Borge sagde, at ”smilet er den korteste vej mellem mennesker”. Faktisk er smilet en vigtig psykologisk faktor, da det præsenterer os som imødekommende mennesker og smitter positivt af på vores eget humør.

For at få dit smilebånd på arbejde tilbyder vi derfor prisvenlige behandlinger, fagligt stærke tandlæger, kvalitetsmaterialer OG et trygt miljø, alt sammen på vores klinik i Odense.

Vores klinik anvender moderne udstyr, hvilket er med til at sikre en nænsom behandling og give en positiv oplevelse. Dertil arbejder vi naturligvis særligt hensynsfuldt, hvis du lider af tandlægeskræk.

Forebyggelse og behandlinger

Den bedste forudsætning for at bevare et sundt tandsæt igennem hele livet er god mundhygiejne og sunde rutiner.

Ved manglende tandpleje øges risikoen for tandsten, huller i tænderne, parodontose m.m. Det kan ikke blot føre til utilfredshed med eget tandsæt, men resultere i følgekomplikationer som f.eks. fordøjelsesproblemer, dårlig søvn og trættende hovedpine.

Netop derfor er det vigtigt, du overholder dine aftaler hos tandlægen og får en løbende kontrol. Vi tilbyder behandling til markant lavere priser end den gennemsnitlige tandlæge og har ligeledes fokus på prisvenlige behandlinger – uden kompromis med kvalitet eller service.

Uanset om du blot skal bruge et eftersyn eller ønsker hjælp til at få sundere tænder, hjælper vi dig som din tandlæge i Odense i mål med et personligt forløb, som matcher dine behov.

Kontakt vores tandlæge i Odense

Bestil din tid i dag på tlf: 30 38 08 00

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe helt uforpligtende, hvis du har et spørgsmål.