Billige tandproteser i god kvalitet

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

to tandproteser ligger på en blank overflade

Midlertidige og permanente tandproteser

Proteser er en aftagelig løsning, hvilket betyder, at man kan tage den ind og ud af munden.

Delprotese

En delprotese kan erstatte en eller flere tænder. Delprotesen sidder fast ved hjælp af bøjler, der sidder omkring de naturlige tænder. Desuden laves der små støtter på de naturlige tænders tyggeflade, hvilket hjælper med at fordele trykket på de naturlige tænder og mindsker belastningen på gummerne. Det kan derfor ikke undgås, at tandlægen skal bore i tænderne, så støtterne passer.

Der findes to forskellige typer af delproteser. En unitor er lavet i støbt stel og er således den mest stabile og holdbare løsning. Desuden kan metallet gøres tyndt, så den fylder mindre i munden. Som alternativ til den støbte delprotese findes den akrylbaseret delprotese. Denne kan let udvides, hvis der skulle mistes flere naturlige tænder. Tandlægen vil i det enkelte tilfælde vurdere, hvilken type delprotese, der er bedst egnet til patientens behov.

Smileprotese

En smileprotese laves, hvis der mangler en eller få tænder og bruges kun i en kort periode af 3- måneder, inden den endelige behandling kan foretages. Smileprotesen laves i akryl eventuel med bøjler.

en tandprotese eller delprotese står på et bord med åbent gab
to tandproteser ligger på en blank overflade

Helprotese

En helprotese erstatter alle tænderne i kæben med akryltænder. Akryltænderne sidder fast i lyserødt akryl, som ligger på gummen. I overkæben vil helprotesen sidde fast ved hjælp af et vakuum, som dannes mellem protesen og gummen. I underkæben vil protesen ligge hvilende på gummen og vil derfor ikke sidde lige så godt og stabilt som i overkæben. For at øge fastholdelsen af protesen, kan man lave en tryklåsprotese.

Tryklåsprotese

Ved en tryklåsprotese bevares en eller flere rødder, som rodbehandles, så der kan føres en kugle i roden. Tryklåsprotesen kan herved klikkes på kuglen, så den sidder fast herpå.

Tryklåsprotese

Hvis der ikke nogen tandrødder, som kan bevares, kan man i stedet isætte implantater, hvor tryklåsprotesen kan klikkes på. Ofte ser vi, at tryklåsproteser giver større livskvalitet end almindelige tandproteser, da den sidder mere stabilt, og man undgår, at den vipper eller rutsjer i munden. Desuden er det muligt at gøre tryklåsprotesen ganefri, som er et godt alternativ til patienter med kraftige brækreflekser.

Garanti

Delproteser med støbt stel (unitor) leveres med 2 års garanti. Helproteser og immediatproteser leveres med garanti på 2 år. Garantien på proteser gælder beskadigelse af proteserne ved almindeligt brug eller fejl i protesens materialer. Læs mere om vores garantier.

Få din tandprotese lavet hos os

Vi udfører tandproteser i alle vores klinikker i både AalborgAarhusRanders, Herning, Odense og København, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte din nærmeste klinik.

tandlæge vejleder patient

Pris

Kontakt vores rare personale på telefon 98 98 00 10 (Jylland), 30 38 08 00 (Odense) eller 44 12 40 12 (København) for at få præcis vejledning og prisoverslag.

Nedenstående priser er vejledende. Dit individuelle tandsæt afgør, hvor omfattende en behandling og evt. forudgående undersøgelse, du har behov for. Ved at snakke i telefon med NordSmil kan du få et mere præcist svar.

Unitor – delprotese med støbt stel: 6.495,00 kr

Helprotese: 6.500,00 kr

Helprotese sæt: 12.000,00 kr

Rebasering af protese: 2.000,00 kr

Immidiatillæg: 1.500,00 kr

Husk! Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud til mange behandlinger.

Afbetaling af regning

Har du ikke pengene nu og her, så kan din behandling betales ad flere omgange. Vi samarbejder med Denti, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en finansieringsordning.

Pensionist eller studerende? Få rabat!

Vi giver 10% i studierabat eller pensionistrabat på frie ydelser som bideskinner. Vi hjælper studerende og pensionerede med den gode tandsundhed.

Husk at medbringe legitimation for at få rabat på din behandling.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling