fbpx
Vælg en side

Invisalign i Aalborg, Herning, Randers & Århus

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Invisalign hos Nord-Smil

Drømmer du også om et flot smil med pæne, lige tænder? Og er du ikke meget for at have en klassisk bøjle på tænderne?

Du kender måske allerede til Invisalign, og hvis du ikke gør, så er det på tide. Der er ingen grund til at gemme dit smil, og nu behøver du heller ikke gå på kompromis med en synlig bøjle på tænderne for at få dit drømmesmil.

Invisalign er en optimal løsning med en usynlig bøjle, og kan give dig selvtilliden tilbage i dit smil. Det moderne system er blevet enormt populært blandt vores kunder, og Nord-Smil har derfor uddannet endnu flere af vores tandlæger, så vi kan sørge for en diskret tilretning af dine tænder i vores klinikker i Århus, Aalborg, Randers og Herning.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et højteknologisk tandreguleringssystem, som hurtigt er blevet verdenskendt. Faktisk har over 5 millioner mennesker allerede forbedret deres smil med Invisalign verden over, og det skal du selvfølgelig også have muligheden for!

Som sagt er de specialdesignede skinner meget diskrete, men de er også effektive. Det banebrydende system er det nye alternativ til ordinære tandbøjler, og de er selvfølgelig specialdesignet til netop dine tænder. De gennemsigtige  skinner udskiftes cirka hver anden uge, og retter dine tænder til gradvist, så det optimale resultat opnås i samarbejde med vores Invisalign-uddannede tandlæger hos Nord-Smil klinikkerne i Randers, Herning, Aalborg og Århus.

Invisalign behandlingstid

Det anbefales at dine skinner bruges i mindst 22 timer om dagen, hvilket betyder, at de også kan tages ud af munden når som helst.

Du kan for eksempel tage dine skinner ud, når du spiser og børster dine tænder. Men det bedste resultat opnås altid, hvis du har skinnerne i så meget som muligt.

Din behandlingstid varierer alt efter dit tandsæt og din tandstilling. Normalt bruges Invisalignsystemet mellem 6-18 måneder for det ønskede resultat.

Fakta om Invisalign

  • Tandbøjlen er gennemsigtig, diskret og næsten usynlig.
  • Tandbøjlen er aftagelig.
  • Invisalign kan bl.a. behandle overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og skæve tænder.
  • Behandlingstiden er oftest mellem 6-18 måneder.
  • Behandlinger er mulig hos alle vores Nord-Smil klinikker i Herning, Århus, Aalborg og Randers.

 

Kan jeg få tandretning med Invisalign?

Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Systemet bruges ofte i forbindelse med kosmetiske ønsker, men det kan også være ved regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som et skævt bid eksempelvis kan give.

Vi vejleder dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov.

Bestil en tid hos en af vores klinikker i dag, og hør mere om dine muligheder for brug af Invisalign >>>

Det har aldrig været nemmere at få tilrettet dine tænder og få et perfekt smil!

Invisalign i Aalborg, Århus, Herning & Randers

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00