Tandeftersyn

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

tandlæge vejleder patient

Hos os er du og dine tænder i fokus

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder der er i fokus. Vi starter derfor altid med en dialog, om du har nogle specielle ønsker til behandling, eller om du har nogle konkrete problemer eller gener fra tænder eller mundhulen. Herefter vil din tandlæge lave et tandeftersyn. Det består af en undersøgelse af kæbeled, bidfunktion, tandkød, slimhinder og ikke mindst dine tænder.

Et tandeftersyn vil som regel være ledsaget af en tandrensning, hvor tandsten fjernes og tænderne pudses rene for belægninger.

Ved behov for behandling

Hvis der er behov for behandling efter tandeftersynet, vil din tandlæge informere dig om hvilke behandlingsbehov der er. Du vil blive klogere på de forskellige muligheder for behandling samt fordele og ulemper ved dem.

Når du og din tandlæge har fundet den løsning, som passer bedst til dig, får du et uforpligtende skriftligt prisoverslag. På den måde kan  du kan se, hvad der skal laves og hvad det koster.

person i hvid skjorte sidder ned og børster gebis med en tandbørste
billede taget over skulderen af en tandlæge med hvide handsker. tandlægen står over en smilende kvindelig patient

Hvor ofte laves tandeftersyn?

Ved et tandeftersyn vil din tandlæge lave en vurdering af, hvor ofte det er nødvendigt for dig at komme til tandeftersyn. Det er bl.a. baseret på, om der er nogle konkrete ting, der bør holdes øje med (f.eks. begyndende huller eller parodontose).

Har du sunde og raske tænder, vil et årligt eftersyn være tilstrækkeligt, men er der noget, der kræver mere opmærksomhed, vil der være behov for et nyt tandeftersyn indenfor 3-9 måneder.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling