Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

mand får vejledning af tandlæge i klinik

Tandeftersyn

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

tandlæge vejleder patient

Hos os er du og dine tænder i fokus

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder der er i fokus, og derfor starter vi altid, med en dialog om du har nogle specielle ønsker til behandling, eller om du har nogle konkrete problemer eller gener fra tænder eller mundhulen. Herefter vil din tandlæge lave en undersøgelse af kæbeled, bidfunktion, tandkød, slimhinder og ikke mindst dine tænder.

Et tandeftersyn vil som regel være ledsaget af en tandrensning, hvor tandsten fjernes og tænderne pudses rene for belægninger.

person i hvid skjorte sidder ned og børster gebis med en tandbørste

Ved behov for behandling

Hvis der er behov for behandling, vil din tandlæge informere dig om hvilke behandlingsbehov der er, og de forskellige muligheder der er for behandling samt fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsmuligheder.

Når du og din tandlæge har fundet den løsning som passer bedst til dig, får du et uforpligtende skriftligt prisoverslag så du kan se hvad der skal laves og hvad det koster.

billede taget over skulderen af en tandlæge med hvide handsker. tandlægen står over en smilende kvindelig patient

Hvor ofte laves tandeftersyn?

Ved et tandeftersyn vil din tandlæge lave en vurdering af hvor ofte det er nødvendigt for dig at komme til tandeftersyn baseret på om der er nogle konkrete ting der bør holdes øje med (f.eks. begyndende huller eller parodontose).

Har du sunde og raske tænder, vil et årligt eftersyn være tilstrækkeligt, men er der noget der kræver mere opmærksomhed, vil der være behov for et nyt tandeftersyn indenfor 3-9 måneder.