Tandeftersyn

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Hos os er du og dine tænder i fokus

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus, og derfor starter vi altid, med en dialog om du har nogle specielle ønsker til behandling, eller om du har nogle konkrete problemer eller gener fra tænder eller mundhulen. Herefter vil din tandlæge lave en undersøgelse af kæbeled, bidfunktion, tandkød, slimhinder og ikke mindst dine tænder.

Et tandeftersyn vil som regel være ledsaget af en tandrensning, hvor tandsten fjernes og tænderne pudses rene for belægninger.

Ved behov for behandling

Hvis der er behov for behandling, vil din tandlæge informere dig om hvilke behandlingsbehov der er, og de forskellige muligheder der er for behandling samt fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsmuligheder.

Når du og din tandlæge har fundet den løsning som passer bedst til dig, får du et uforpligtende skriftligt prisoverslag så du kan se hvad der skal laves og hvad det koster.

Hvor ofte laves tandeftersyn?

Ved et tandeftersyn vil din tandlæge lave en vurdering af hvor ofte det er nødvendigt for dig at komme til tandeftersyn baseret på om der er nogle konkrete ting der bør holdes øje med (f.eks. begyndende huller eller parodontose).

Har du sunde og raske tænder, vil et årligt eftersyn være tilstrækkeligt, men er der noget der kræver mere opmærksomhed, vil der være behov for et nyt tandeftersyn indenfor 3-9 måneder.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Ring til og og bestil din tid idag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og kan give dig en tid hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte os helt uforpligtende.

Nord-Smil i Aalborg

Nytorv 3, 1 sal 9000 Aalborg

98 98 00 10

aalborg@nord-smil.dk

Nord-Smil i Randers

Dytmærsken 12, 1. sal 8900 Randers

98 98 00 10

randers@nord-smil.dk

Nord-Smil i Aarhus

Paludan-Müllersvej 24 8200 Aarhus N

98 98 00 10

aarhus@nord-smil.dk

Nord-Smil i Herning

Bredgade 27, 3 7400 Herning

98 98 00 10

herning@nord-smil.dk