fbpx
Vælg en side

Tandlæge i Randers

Vælg en billig tandlæge, der yder kvalitetsbehandlinger fra en moderne
tandklinik.

Book din tid online

Kvalitetsbehandlinger fra en moderne tandklinik.

Vidste du, at Nordsmil har op til 60 procent lavere priser end den typiske tandklinik i Fyn, Nord- og Midtjylland? Selvom vi er en billig tandlæge, går vi dog ikke på kompromis med kvalitet. Vi har både dygtige tandlæger og moderne udstyr, der sikrer effektiv og skånsom behandling.

Vores tandklinik i Randers sørger for en behagelig og personlig service, også hvis du lider af tandlægeskræk – og vi tager os godt af patienter fra både Randers, Hobro, Viborg og Hadsund.

Danmarks billigste tandlæge – med kvaliteten intakt!

Vi ved, at der generelt eksisterer et billede af tandlægebranchen som værende dyr. Omvendt er løbende tandpleje nødvendig for at bevare et sundt tandsæt igennem hele livet, hvorfor det ikke nytter at springe sine behandlinger over.

Det er vigtigt for os, at du som patient får den rette behandling – uden at prisen bliver en barriere. Manglende tandpleje kan føre til dårlig mundhygiejne og følgekomplikationer, da vores tyggeapparat kan påvirke alt fra søvn til fordøjelse og føre til massive hovedpiner.

Hos Nordsmil er prisen ikke en barriere. Vi er en billig tandlæge, der dog aldrig går på kompromis med kvaliteten. Her møder du fagligt stærkt personale i et trygt miljø – hos en tandlæge, der både tør stille garantier og er medlem af Tandlægeforeningen.

Dine fordele hos Nordsmil

Foruden en altid attraktiv pris og gode rabatordninger, får du glæde af vores garantiordning.

Vi giver 5 års garanti på implantater og 5 års garanti på kroner og porcelænsfacader. Vi har ligeledes garantier på proteser og fyldninger, da vi også her anvender kvalitetsmateriale og udfører behandlingen med et professionelt resultat til følge.

Vi tilbyder naturligvis en bred vifte af services, der spænder lige fra det klassiske tandeftersyn til behandlinger som rodbehandling, parodontose, kroner, fyldninger, implantater samt den stadig mere og mere populære tandblegning.

Du kan desuden altid forvente at blive mødt af professionelle mennesker med stor empati. Af samme årsag har vi særlige forløb til personer med tandlægeskræk, der bliver hjulpet godt til rette og kan få behandlingen gennemført på den måde, der passer bedst.

Kontakt vores tandlæge i Randers

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00