Tandlæge i Aarhus

Ville det ikke være fantastisk med en billig tandlæge, hvor du samtidig
modtager kvalitetspleje – alt sammen til fair pris!

Kvalitetspleje til en fair pris!

Det giver sig selv, at tandlægebesøg er en forudsætning for sunde tænder igennem hele livet. Desværre springer mange personer, i alle aldersgrupper, deres tandsyn over, fordi eftersyn og behandlinger er for dyre.

Sådan er det ikke hos Nordsmil. Vi er en billig tandlæge i Aarhus, men samtidig en tandklinik, som udfører grundige tjek, er medlem af Tandlægeforeningen og tilbyder enbred vifte af gode behandlingstilbud.

Budgetvenlige behandlinger

Vores mål er, vores patienter bevarer deres egne tænder igennem hele livet og har et sundt tyggeapparat. Manglende tandpleje og hygiejne udtrykker sig nemlig ikke bare på selve tandsættet, men kan resultere i dårlig fordøjelse, hovedpine og andre komplikationer som følge af tand- og mundsygdomme.

Så galt behøver det dog slet ikke gå. Vi har moderne behandlinger til budgetvenlige priser, så alle kan få passet tandsættet.

Som en større tandlæge i Aarhus tilbyder vi naturligvis alle de behandlingsområder, man forventer hos en professionel tandklinik.

Foruden det almindelige tandeftersyn tilbyder vi kroner, tandbro, rodbehandlinger, implantater, fyldninger, behandling til patienter med parodontose, tandblegning etc.

Alle behandlinger udføres af dygtige tandlæger og med brug af produkter af høj kvalitet.

Kvalitet og garantier

Fordi vi har fagligt stærke tandlæger og anvender materialer i høj kvalitet, står vi helt og aldeles inde for vores arbejde og tilbyder gode garantier! F.eks. får du 5 års garanti på implantater, 5 års materiale-garanti på kroner og porcelænsfacader, 2 års garantiperiode på fyldninger etc.

Vi giver garanti som en ekstra sikkerhed til dig, der er patient i klinikken – og for at vise, en billig tandlæge er i fuld stand til at tilbyde stærkt arbejde uden prisen skal afskrække.

Kontakt vores tandlæge i Aarhus

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Ring til og og bestil din tid idag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og kan give dig en tid hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte os helt uforpligtende.

Nord-Smil i Aalborg

Nytorv 3, 1 sal 9000 Aalborg

98 98 00 10

aalborg@nord-smil.dk

Nord-Smil i Randers

Dytmærsken 12, 1. sal 8900 Randers

98 98 00 10

randers@nord-smil.dk

Nord-Smil i Aarhus

Paludan-Müllersvej 24 8200 Aarhus N

98 98 00 10

aarhus@nord-smil.dk

Nord-Smil i Herning

Bredgade 27, 3 7400 Herning

98 98 00 10

herning@nord-smil.dk