Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

your rainbow panorama toppen af aarhus olafur eliasson

Tandlæge i Århus

NordSmil Aarhus glæder sig til at byde dig velkommen til gode priser, dygtigt personale og flere års ekspertise.

Kvalitetspleje til en fair pris!

Det giver sig selv, at tandlægebesøg er en forudsætning for sunde tænder igennem hele livet. Desværre springer mange personer i alle aldersgrupper, deres tandsyn over, fordi eftersyn og behandlinger er for dyre.

Sådan er det ikke hos NordSmil. Vi er en billig tandlæge i Århus, men samtidig en tandklinik, som udfører grundige tjek, er medlem af Tandlægeforeningen og tilbyder en bred vifte af gode behandlingstilbud. Vi tager os godt af patienter fra både Århus, Brabrand og Risskov.

Hos NordSmil tandlægeklinik i Århus får du gavn af moderne udstyr, erfarne tandlæger og personlig betjening. Hvis du lider af tandlægeskræk, så sørger vi selvfølgelig også for at tage os ekstra godt af dig.

Budgetvenlige behandlinger

Vores mål er, at vores patienter bevarer deres egne tænder igennem hele livet og har et sundt tyggeapparat. Manglende tandpleje og hygiejne udtrykker sig nemlig ikke bare på selve tandsættet, men kan resultere i dårlig fordøjelse, hovedpine og andre komplikationer som følge af tand- og mundsygdomme. Så galt behøver det dog slet ikke gå. Vi har moderne behandlinger til budgetvenlige priser, så alle kan få passet tandsættet.

Som en større tandlæge i Århus tilbyder vi naturligvis alle de behandlingsområder, man forventer hos en professionel tandklinik. Foruden det almindelige tandeftersyn tilbyder vi kroner, tandbro, rodbehandlinger, implantater, fyldninger, behandling til patienter med parodontose, tandblegning etc. Alle behandlinger udføres af dygtige tandlæger og med brug af produkter af høj kvalitet.

Kvalitet og garantier

Fordi vi har fagligt stærke tandlæger og anvender materialer i høj kvalitet, står vi helt og aldeles inde for vores arbejde og tilbyder gode garantier! F.eks. får du 5 års garanti på implantater, 5 års materiale-garanti på kroner og porcelænsfacader, 2 års garantiperiode på fyldninger etc.

Vi giver garanti som en ekstra sikkerhed til dig, der er patient i klinikken – og for at vise, at en billig tandlæge er i fuld stand til at tilbyde stærkt arbejde uden prisen skal afskrække.

Kontakt vores tandlæge i Aarhus

Har du spørgsmål til behandlinger eller ønsker du at høre mere om, hvordan skifter til en billig tandlæge i Århus som NordSmil? Så kan du altid kontakte din nye tandlæge på 98 98 00 10 (Tast 3 efter speak).

Vores kunder kommer foruden Århus også fra Risskov og Brabrand, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

Du finder os på adressen: Paludan-Müllersvej 24, 8200 Aarhus N.

Vi glæder os til at se dig.

Find os i Aarhus

NordSmil Aarhus ligger tæt på kendte steder som Aarhus Universitet og Botanisk Have. Vores klinik er handicapvenlig.

Fra Aarhus H/Banegårdspladsen

På gåben: 2,5 km til til NordSmil.

Med offentlig transport:Tag bybus 2A eller bus 13 fra Park Allé/Rådhuset mod AUH Skejby (eller mod Frydenlund for bus 13) og stå af ved Vestre Ringgade/Paludan-Müllers Vej. Gå 140 meter til NordSmil.

 

Parkering af cykel

Placer din cykel lige ved hoveddøren eller ved Aldi/Vanggård Centret, som er vores tætteste naboer.

Parkering i bil

Gratis parkering

NordSmil Aarhus (0m væk).

Tidsbegrænsning: Første time er gratis, hvorefter der er betaling.

Paludan-Müllers Vej 24

8200 Aarhus N

 

Storcenter Nord p-hus og p-kælder (300m væk)

Indkørsel via Helsingforsgade eller Finlandsgade

8200 Aarhus N

1000 p-pladser

Har du haft en god oplevelse hos NordSmil Aarhus? 😄