fbpx
Vælg en side

Tandlæge i Århus

Ville det ikke være fantastisk med en billig tandlæge, hvor du samtidig
modtager kvalitetspleje – alt sammen til fair pris?

Book din tid online

Kvalitetspleje til en fair pris!

Det giver sig selv, at tandlægebesøg er en forudsætning for sunde tænder igennem hele livet. Desværre springer mange personer i alle aldersgrupper, deres tandsyn over, fordi eftersyn og behandlinger er for dyre.

Sådan er det ikke hos Nordsmil. Vi er en billig tandlæge i Århus, men samtidig en tandklinik, som udfører grundige tjek, er medlem af Tandlægeforeningen og tilbyder en bred vifte af gode behandlingstilbud. Vi tager os godt af patienter fra både Århus, Brabrand og Risskov.

Hos Nord-Smil tandlægeklinik i Århus får du gavn af moderne udstyr, erfarne tandlæger og personlig betjening. Hvis du lider af tandlægeskræk, så sørger vi selvfølgelig også for at tage os ekstra godt af dig.

Budgetvenlige behandlinger

Vores mål er, at vores patienter bevarer deres egne tænder igennem hele livet og har et sundt tyggeapparat. Manglende tandpleje og hygiejne udtrykker sig nemlig ikke bare på selve tandsættet, men kan resultere i dårlig fordøjelse, hovedpine og andre komplikationer som følge af tand- og mundsygdomme. Så galt behøver det dog slet ikke gå. Vi har moderne behandlinger til budgetvenlige priser, så alle kan få passet tandsættet.

Som en større tandlæge i Århus tilbyder vi naturligvis alle de behandlingsområder, man forventer hos en professionel tandklinik. Foruden det almindelige tandeftersyn tilbyder vi kroner, tandbro, rodbehandlinger, implantater, fyldninger, behandling til patienter med parodontose, tandblegning etc. Alle behandlinger udføres af dygtige tandlæger og med brug af produkter af høj kvalitet.

Kvalitet og garantier

Fordi vi har fagligt stærke tandlæger og anvender materialer i høj kvalitet, står vi helt og aldeles inde for vores arbejde og tilbyder gode garantier! F.eks. får du 5 års garanti på implantater, 5 års materiale-garanti på kroner og porcelænsfacader, 2 års garantiperiode på fyldninger etc.

Vi giver garanti som en ekstra sikkerhed til dig, der er patient i klinikken – og for at vise, at en billig tandlæge er i fuld stand til at tilbyde stærkt arbejde uden prisen skal afskrække.

Kontakt vores tandlæge i Aarhus

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00