Bideskinner

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

aftagelige bideskinner

Bideskinner hos NordSmil

En bideskinne afhjælper generne af at skære tænder (bruksisme), bide hårdt sammen og til beskyttelse af store protetiske konstruktioner. Symptomerne på bruksisme og hårdt sammenbid kan være ømme kæbemuskler, hovedpine, ømme tænder samt slitage på tænderne.
Bideskinnen aflaster tygge- og kæbemusklerne ved at sørge for, at man ikke kan bide helt sammen. Således bevirker bideskinnen, at sammenbidet mellem tænderne mindskes, og man derfor ikke kan presse tænderne lige så hårdt sammen.

En bideskinne er en skinne af plast, som sidder på tænderne i overkæben. Der findes to typer bideskinner enten en hård eller en blød.
En hård bideskinne er til patienter, som bider tænderne hårdt sammen eller skærer tænder. En blød bideskinne kan bruges som tilvænning, inden man går over til en hård bideskinne, til beskyttelse af protetiske konstruktioner, eller hvis man presser tænderne sammen.

En bideskinne kan ikke fjerne årsagen til, at man skærer tænder eller bider hårdt sammen, men den forhindrer yderligere skade på tænderne og mindsker ubehaget og eventuelle smerter fra kæbemuskulaturen.

invisalign er usynlige eller gennemsigtige tandbøjler som sørger for tandretning.

Pris

Kontakt vores rare personale på telefon 98 98 00 10 (Jylland), 30 38 08 00 (Odense) eller 44 12 40 12 (København) for at få præcis vejledning og prisoverslag.

Nedenstående priser er vejledende. Dit individuelle tandsæt afgør, hvor omfattende en behandling og evt. forudgående undersøgelse, du har behov for. Ved at snakke i telefon med NordSmil kan du få et mere præcist svar.

Undersøgelse af bidefunktion: 550,00 kr.

Bideskinne: 2.300,00 kr

Snorkeskinne: 2.995,00 kr

Afbetaling af regning

Har du ikke pengene nu og her, så kan din behandling betales ad flere omgange. Vi samarbejder med Denti, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en finansieringsordning.

Pensionist eller studerende? Få rabat!

Vi giver 10% i studierabat eller pensionistrabat på frie ydelser som bideskinner. Vi hjælper studerende og pensionerede med den gode tandsundhed.

Husk at medbringe legitimation for at få rabat på din behandling.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling