Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Behandlinger

Hos tandlægerne NordSmil er vores udgangspunkt og mål, at du bevarer dine egne tænder livet igennem. For langt de fleste, der regelmæssigt går til tandlæge, er dette muligt.

Tandeftersyn

Vi starter altid med en dialog, om du har nogle specielle ønsker til behandling, eller om du har nogle konkrete problemer eller gener fra tænder eller mundhulen.

Læs mere

Paradentose

Sygdommens omfang kortlægges, og behandlingen består i en rensning af tandkødslommer og fjernelse af tandsten fra paradentose-ramte tænders rodoverflader.

Læs mere

Plastfyldning

Plastfyldninger anvendes til at fylde tænder på grund af huller (caries), defekte fyldninger, eller hvis der er knækket mindre stykker af tanden.

Læs mere

Kroner

Tandkroner er en varig og stabil løsning til bevaring af tænder, der er ødelagte på grund af bl.a. caries & rodbehandling.
Det kan sammenlignes med en hætte, som sættes på den beskadigede tand og beskytter mod yderligere skade.

Læs mere

Tandimplantater

Tandimplantater bruges til at erstate en eller flere manglende tænder. Et implantat består af en lille skrue, der sættes i kæben, hvorpå der monteres et abutment og en krone.

Læs mere

Tandbro

En tandbro er en fastsiddende løsning til erstatning af en eller flere manglende tænder, hvor man fastsætter en kunstige tand mellem to naturlige tænder. En vellavet tandbro vil typisk holde i 20-25 år.

Læs mere

Tandblegning

Hos NordSmil tilbyder vi tre forskellige former for tandblegning, som alle er effektive og udføres med godkendte og anerkendte blegeprodukter. Du vil se effekten med en farveprøve.

Læs mere

Bideskinner

En bideskinne afhjælper generne af at skære tænder (bruksisme), bide hårdt sammen og til beskyttelse af store protetiske konstruktioner. Bideskinnen aflaster tygge- og kæbemusklerne ved at sørge for, at man ikke kan bide helt sammen.

Læs mere

Invisalign

Invisalign er en usynlig bøjle, og kan give dig selvtilliden tilbage i dit smil. Hør mere om dine muligheder for at få rettet tænderne med Invisalign.

Læs mere

Rodbehandling

Den hyppigste årsag til rodbehandling er huller i tænderne, som er så store, at de når ind til tandnerven. Bakterier vil herved få adgang til tandnerven og forårsage en betændelse.

Læs mere

Visdomstænder

Visdomstænderne sidder som de bagerste tænder i både over- og underkæbe, hvis man har dem. Det er ikke altid der er plads til dem, og derfor er det ikke altid de bryder frem, og nogle gange bryder de kun delvist og/ eller skævt frem.

Læs mere

Tandproteser

Proteser er en aftagelig løsning, hvilket betyder, at man kan tage den ind og ud af munden. Hos Tandlægerne NordSmil laver vi forskellige typer af midlertidige og permanente tandproteser.

Læs mere
Bestil en tid