fbpx

Få en billig tandbro

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Fastsiddende løsning til erstatning

Hvad er en tandbro?

En tandbro er en fastsiddende løsning til erstatning af en eller flere manglende tænder, hvor man fastsætter en kunstige tand mellem to naturlige tænder.    

Med en tandbro får man en kosmetisk pæn løsning samtidig med, at nabotænderne styrkes og tyggefunktionen føles som naturlige tænder. En vellavet tandbro vil typisk holde i 20-25 år.   

Man kan lave tandbroer i forskellige størrelser. De mindste erstatter en enkelt tand og de største strækker sig over hele over- eller under-kæben. For at lave en tandbro kræver det, at de tænder som tandbroen skal sættes på, er raske og stabile. Dette vurderes altid af tandlægen før behandling.

Tandbro eller implantat?    

Tandlægen vil altid lave en individuel vurdering af hvilken løsning der vil være bedst for dig. Man vil ofte vælge at lave en tandbro hvis de naturlige tænder som broen skal sættes på, er meget restaurerede med fyldninger, idet disse vil blive styrket af tandbroen. Er de naturlige tænder helt uden fyldninger vil man oftest vælge et implantat, for at undgå unødig nedslibning af nabotænderne, som kræves ved brobehandling.

Garanti

Hos Nord-Smil.dk får du en garanti på 5 år på tandbroer. Garantien forudsætter at du får regelmæssig tandeftersyn og dækker ikke ved ulykker, manglende renhold eller misligholdelse.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe hhelt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.