fbpx
Vælg en side

Få en billig tandbro

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Tandbro

En bro kan bruges til at erstatte manglende tænder. Broen sidder på ens egne tænder, og antallet af tilbageværende tænder vil være med til at afgøre, hvor mange tænder broen kan erstatte. En bro kræver som minimum to nabotænder, som broen kan hænges op på. Broer er en fast løsning og man vil få følelsen af, at det er ens egne tænder. Broen kan fremstilles i metalkeramik eller porcelæn. Tandlægen vil afgøre, hvilket materiale der er det bedste at anvende i det enkelte tilfælde, da det afhænger af, hvilke tænder der skal erstattes, og hvor stor en styrke broen skal have.

 

Ligesom ved kronebehandling foregår behandlingen over to tandlægebesøg. Ved første besøg gøres tænderne klar, hvorefter der tages aftryk, som sendes til teknikeren. Teknikeren fremstiller broen og sender den tilbage til klinikken. Ved andet besøg skal broen prøves på og tilpasses efter behov, hvorefter den kan cementeres fast. Der kan forekomme ømhed i tænderne eller tandkødet efter behandling, som vil gå over.

 

Det er vigtigt med regelmæssig tandpleje efter brobehandling. Det er ikke muligt at bruge almindelig tandtråd ved broer, hvorfor man skal bruge superfloss i stedet. Superfloss har en stiv ende, som kan stikkes igennem mellemrummet under broen og derved føres frem og tilbage samt op og ned.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00