Få en billig tandbro

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

person i hvid skjorte sidder ned og børster gebis med en tandbørste

Tandbro

En bro kan bruges til at erstatte manglende tænder. Broen sidder på ens egne tænder, og antallet af tilbageværende tænder vil være med til at afgøre, hvor mange tænder broen kan erstatte. En bro kræver som minimum to nabotænder, som broen kan hænges op på. Broer er en fast løsning og man vil få følelsen af, at det er ens egne tænder. Broen kan fremstilles i metalkeramik eller porcelæn. Tandlægen vil afgøre, hvilket materiale der er det bedste at anvende i det enkelte tilfælde, da det afhænger af, hvilke tænder der skal erstattes, og hvor stor en styrke broen skal have.

Ligesom ved kronebehandling foregår behandlingen over to tandlægebesøg. Ved første besøg gøres tænderne klar, hvorefter der tages aftryk, som sendes til teknikeren. Teknikeren fremstiller broen og sender den tilbage til klinikken. Ved andet besøg skal broen prøves på og tilpasses efter behov, hvorefter den kan cementeres fast. Der kan forekomme ømhed i tænderne eller tandkødet efter behandling, som vil gå over.

Det er vigtigt med regelmæssig tandpleje efter brobehandling. Det er ikke muligt at bruge almindelig tandtråd ved broer, hvorfor man skal bruge superfloss i stedet. Superfloss har en stiv ende, som kan stikkes igennem mellemrummet under broen og derved føres frem og tilbage samt op og ned.

professionel tandlæge kigger på røntgenbilleder af tænder

Pris

Kontakt vores rare personale på telefon 98 98 00 10 (Jylland), 30 38 08 00 (Odense) eller 44 12 40 12 (København) for at få præcis vejledning og prisoverslag.

Nedenstående priser er vejledende. Dit individuelle tandsæt afgør, hvor omfattende en behandling og evt. forudgående undersøgelse, du har behov for. Ved at snakke i telefon med NordSmil kan du få et mere præcist svar.

3-leddet porcelænsbro: 10.485,00 kr

Husk! Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud til mange behandlinger.

Afbetaling af regning

Har du ikke pengene nu og her, så kan din behandling betales ad flere omgange. Vi samarbejder med Denti, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en finansieringsordning.

Pensionist eller studerende? Få rabat!

Vi giver 10% i studierabat eller pensionistrabat på frie ydelser som tandbroer. Vi hjælper studerende og pensionister med den gode tandsundhed.

Husk at medbringe legitimation for at få rabat på din behandling.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling