fbpx
Vælg en side

Tandlæge i Herning

Vink farvel til dyre tandlægeregninger. Nordsmil er en billig tandlæge
med høj kvalitet!

Book din tid online

En billig tandlæge med høj kvalitet!

Hvorfor betale for meget? Hos Nordsmil får du altid fornøjelsen af en billig tandlæge, som formår at holde prisen nede, men kvaliteten oppe. Faktisk er vi op til 60 procent billigere end den typiske tandklinik i Fyn, Nord- og Midtjylland – og det på trods af, vi stadig stiller garantier, er medlem af Tandlægeforeningen og anvender moderne, nænsomt udstyr.

Vores tandlægeklinik i Herning sørger for behagelig og personlig service, og vi tager os altid ekstra meget af dig hvis du lider af tandlægeskræk. Vi tager os godt af patienter i både Herning, Holstebro, Ringkøbing, Ikast og Brande.

Kontakt vores tandlæge i Herning

Dine fordele hos Nordsmil

Hos Nordsmil i Herning er vores mål, du bevarer et sundt tandsæt og dine egne tænder hele livet.

Vores tænder er ikke blot vores sociale visitkort, men har stor indflydelse på kroppen. Usunde tænder og tandlidelser kan resultere i alt fra fordøjelsesproblemer til dårlig nattesøvn og hovedpine. Så slemt behøver det naturligvis ikke gå. Du kan blot besøge en billig tandlæge som Nordsmil, hvor vi har gode fordele.

Få den rette behandling

Du tilknyttes din helt egen tandlæge, som hurtigt opnår stor indsigt i dit tandsæt og kan rådgive til bedste pleje.

Vi tilbyder alt fra det almindelige tandeftersyn til kroner, tandbro, rodbehandlinger, implantater, fyldninger, behandling af parodontose, tandblegning etc.

Uanset om du kommer for et regelmæssigt eftersyn eller en større behandling, anvender vi topmoderne og nænsomt udstyr, der styres af dygtige tandlæger.

Få garanti

Selv som en billig tandlæge står vi inde for vores produkter – faktisk tilbyder vi garanti!

Du får f.eks. 5 års garanti på implantater, 5 års materiale-garanti på kroner og porcelænsfacader samt 2 års garantiperiode på fyldninger etc.

Garantier er del af vores ønske om at tilbyde budgetvenlige behandlinger med stor sikkerhed.

Få behandling med forståelse for dig som menneske

For personer med tandlægeskræk er det grænseoverskridende at besøge tandlægen. Det forstår vi, og derfor tilbyder vi særbehandling. Din tandlæge gennemfører eftersynet eller behandlingen i et tempo, du er tilpas ved. Den ekstra tid tager vi med et smil, du skal naturligvis ikke betale ekstra.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00