fbpx
Vælg en side

Tandlæge i Aalborg

Hos Nordsmil i Aalborg møder du en billig tandlæge med styr på fagligheden og attraktive garantiordninger på behandlinger!

Book din tid online

Billig tandlæge med styr på fagligheden

Tænk hvis du kunne vælge en billig tandlæge i Aalborg, der udfører kvalitetsbehandlinger, yder garantier på deres arbejde og er medlem af Tandlægeforeningen. Lyder det som ren utopi? Ikke hos Nordsmil.

Nordsmil er en tandlæge i Aalborg, beliggende lige over for Salling, på Nytorv 3, 1 sal, og vi tager imod patienter fra både Aalborg, Nørresundby og Brønderslev.

Vi udfører eftersyn og behandlinger på personer i alle aldersgrupper, vel at mærke til fair priser. Vi forstår, at dine tandlægebesøg er essentielle, hvis du ønsker et sundt tandsæt igennem hele livet. Derfor kan du altid besøge vores dygtige tandlæger – uden at priser skal blive en barriere.

Lider du af tandlægeskræk sørger vores tandlæge i Aalborg også for at dette ikke skal være en hindring.

Moderne tandklinik med alle behandlinger

Som moderne tandlæge i Aalborg tilbyder vi naturligvis alle gængse pleje- og behandlingstyper. Vi tilbyder tandkroner, tandbro, rodbehandlinger, implantater, fyldninger, behandling til patienter med parodontose, tandblegning etc. Foruden dette, og traditionelle tandeftersyn, tilbyder vi desuden den kosmetiske behandling tandblegning, som bliver mere og mere efterspurgt.

Alle behandlinger finder sted i et professionelt miljø, hvor stærkt kompetente tandlæger udfører deres arbejde med adgang til topmoderne udstyr. Kombinationen afdygtigt personale og de bedst tænkelige udstyr sikrer dig og dine tænder en effektiv, men nænsom behandling.

Tandlægeskræk? Vi hjælper dig

Hos Nordsmil er vi klar over, mange lider af tandlægeskræk, der kan skabe en utryg situation, hvor man føler sig utilpas. Af samme årsag gør vi alt i vores magt for at sikreen god oplevelse, så tandlægebesøget bliver så positivt som muligt.

Vi giver dig tid til at finde til rette i situationen – uden hverken at presse på eller tage en højere pris for den ekstra tid. Det handler om tillid, og det forstår vi.

Ved en svær grad af tandlægeskræk tilbyder vi foruden lokalbedøvelse, sedering eller fuld narkose i denne afdeling.

Kontakt vores tandlæge i Aalborg

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00