Tandimplantat med krone - spar op til 50%

Vi har fokus på dine tænder og din sundhed

en hånd holder et gebis mens den anden hånd undersøger en tandprotese med et tandlæge instrument

Tandimplantater

Hvad er tandimplantater?

Implantater består af tre dele: skruen (fiksturen), som er den del, der sættes i knoglen, et abutment som forbinder fiksturen til kronen, og selve kronen, som er den del man ser i munden. Vi anvender implantater fra Neoss, som er et svensk firma.

Implantater kan bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. Ved enkelttandsimplantat erstatter et implantatet den mistede tand. Hvis flere tænder mangler, kan man lave en implantatbro. Her indsættes to eller flere implantater og en bro til erstatning af de manglende tænder.

Implantatbehandling kræver flere tandlægebesøg. Først og fremmest skal tandlægen vurdere, om der er tilstrækkeligt plads og knogle til, at der kan indsættes et implantat. Hvis det vurderes, at implantatbehandlingen er mulig, fastsættes en dato, hvor implantatfiksturen (skruen) sættes i kæbeknoglen. Implantatfiksturen tildækkes af tandkød, og der er derfor ikke nogen tand på efter første besøg.

Efter 2-3 måneder åbnes der op til skruen, og der sættes et helingsabutment på skruen, som skal være med til at forme tandkødet, så det ligger pænt omkring kronen. Efter to uger er tandkødet klar til, at der kan tages aftryk til fremstilling af kronen. Aftrykket sendes til teknikeren, som laver kronen. Når kronen er klar, sendes den tilbage til klinikken, hvorefter den kan sættes på implantatskruen.

model af tandimplantater og proteser på et bord
tandlæge holder et instrument i hver hånd til at rense tænder og bruge spejl

I nogle tilfælde kan kæbeknoglen være svækket, og det kan derfor være nødvendigt at genopbygge knoglen inden implantatet isættes. Det er ofte i overkæbens kindtandsregion, at der mangler knogle. I tilfælde af at der mangler knogle i dette område, kan der udføres et sinusløft. Tandlægen løfter bihulens bund forsigtigt op, og indsætter kunstig knogle. Helingen tager 4-6 måneder, og herefter kan implantatbehandling påbegyndes.

Garanti

Vi giver 5 års garanti på tandimplantater. Garantien omfatter ikke knogle og slimhinde omkring implantatet. Læs mere om vores garantier.

Tandimplantater hos NordSmil

Vi tilbyder forundersøgelser til implantatbehandlinger i alle vores klinikker i både AalborgAarhusHerningRanders, Odense og København, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Hvis du har spørgsmål til tandimplantater, så kan du kontakte vores klinik i nærheden af dig.

Pris

Kontakt vores rare personale på telefon 98 98 00 10 (Jylland), 30 38 08 00 (Odense) eller 44 12 40 12 (København) for at få præcis vejledning og prisoverslag.

Nedenstående priser er vejledende. Dit individuelle tandsæt afgør, hvor omfattende en behandling og evt. forudgående undersøgelse, du har behov for. Ved at snakke i telefon med NordSmil kan du få et mere præcist svar.

Implantater inkl. krone: 11.445,00 kr.

Knogleopbygning: 2.500,00 kr.

Husk! Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud til mange behandlinger.

Afbetaling af regning

Har du ikke pengene nu og her, så kan din behandling betales ad flere omgange. Vi samarbejder med Denti, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en finansieringsordning.

Pensionist eller studerende? Få rabat!

Vi giver 10% i studierabat eller pensionistrabat på frie ydelser som implantater. Vi hjælper studerende og pensionister med den gode tandsundhed.

Husk at medbringe legitimation for at få rabat på din behandling.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling