fbpx
Vælg en side

Billige implantater med gratis forundersøgelse

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Tandimplantater

Hvad er tandimplantater?

Implantater består af tre dele: skruen (fiksturen), som er den del, der sættes i knoglen, et abutment som forbinder fiksturen til kronen, og selve kronen, som er den del man ser i munden. Vi anvender implantater fra Neoss, som er et svensk firma.

Implantater kan bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. Ved enkelttandsimplantat erstatter et implantatet den mistede tand. Hvis flere tænder mangler, kan man lave en implantatbro. Her indsættes to eller flere implantater og en bro til erstatning af de manglende tænder.

Implantatbehandling kræver flere tandlægebesøg. Først og fremmest skal tandlægen vurdere, om der er tilstrækkeligt plads og knogle til, at der kan indsættes et implantat. Hvis det vurderes, at implantatbehandlingen er mulig, fastsættes en dato, hvor implantatfiksturen (skruen) sættes i kæbeknoglen. Implantatfiksturen tildækkes af tandkød, og der er derfor ikke nogen tand på efter første besøg.

Efter 2-3 måneder åbnes der op til skruen, og der sættes et helingsabutment på skruen, som skal være med til at forme tandkødet, så det ligger pænt omkring kronen. Efter to uger er tandkødet klar til, at der kan tages aftryk til fremstilling af kronen. Aftrykket sendes til teknikeren, som laver kronen. Når kronen er klar, sendes den tilbage til klinikken, hvorefter den kan sættes på implantatskruen.

I nogle tilfælde kan kæbeknoglen være svækket, og det kan derfor være nødvendigt at genopbygge knoglen inden implantatet isættes. Det er ofte i overkæbens kindtandsregion, at der mangler knogle. I tilfælde af at der mangler knogle i dette område, kan der udføres et sinusløft. Tandlægen løfter bihulens bund forsigtigt op, og indsætter kunstig knogle. Helingen tager 4-6 måneder, og herefter kan implantatbehandling påbegyndes.

Tandimplantater hos Nord-Smil

Vi tilbyder forundersøgelser til implantatbehandlinger i alle vores klinikker i både Aalborg, Århus, Herning, Randers og Odense, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Hvis du har spørgsmål til tandimplantater, så kan du kontakte vores klinik i nærheden af dig.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00