fbpx
Vælg en side

FACADER

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Facader

Porcelænsfacader er en kosmetisk behandling, hvor der limes en tynd porcelænsskal på forsiden af tænderne. Dette kan være for at korrigere slidt tandemalje, uensartede tænder, mange fyldninger, misfarvede tænder og mellemrum mellem tænderne. Ved facader fjerner man det yderste af emaljen på tænderne, hvorfor behandlingen er mere skånsom for tænderne end kronebehandling.

Facader er en permanent og irreversibel behandling, da man fjerner noget af den naturlige tandsubstans.

 

Facadebehandling foregår over to tandlægebesøg. Ved første besøg gøres tanden klar til aftryk, som sendes til teknikeren. Herefter skal teknikeren ud fra aftrykket fremstille facaden, som vil blive sendt tilbage til klinikken. Ved andet besøg prøves facaden på og tilpasses efter behov, hvorefter den cementeres fast. Der kan forekomme ømhed i tænderne eller i tandkødet efter behandling, som vil gå over.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00