Om NordSmil

Tandlægerne NordSmil er en tandlægekæde med klinikker i AalborgHerning, Randers, Aarhus  Odense og København.

Bag kæden står fire tandlæger, som alle kender hinanden fra studietiden på Tandlægeskolen i Aarhus. Efter endt studie samlede de erfaring ved at arbejde hos flere anerkendte tandlægeklinikker i hele landet.

Fra drøm til virkelighed

“På vores studie havde vi altid drømmen om at åbne vores egen klinik, og i 2016 blev denne drøm til virkelighed. Efter at have samlet flere års erfaring hos andre tandlægeklinikker, besluttede vi os for at åbne vores helt egen tandlægeklinik i Aalborg”

I NordSmils tandlægeklinikker er personalet dygtigt og mangfoldigt. Hos os går vi op i at videreuddanne vores personale. Derfor arbejder tandlægerne på vores klinikker løbende på at holde sig opdateret med ny viden og nye behandlingsmetoder, så du kan få den bedste behandling og en ensartet og høj kvalitet på alle vores klinikker.

Vi har en vision

“Lige siden vi åbnede vores første klinik, har vores vision været at forbedre tandsundheden i Danmark. Vi vil gerne skabe nogle gode forudsætninger for den enkelte borger, så man kan gå til tandlæge og vedligeholde ens tandsundhed uden at skulle gå på kompromis med prisen.”

I dag er mange tandlægeklinikker ejet af kapitalfonde og investorer, og en tur hos tandlægen kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor er NordSmil 100% selvejet af tandlæger, og vores mål er at have fokus på patienten, tilbyde en god service og kvalitet og ikke mindst gode tilbud, som man siger på jysk.

Det er meget vigtigt for os at være nærværende og i øjenhøjde med vores personale og patienter i det daglige arbejde på vores seks klinikker. Vores patienters behov står altid i fokus, og derfor skaber vi trygge rammer under hele behandlingsforløbet og rådgiver dig fuldt ud omkring dine behandlingsmuligheder.

Hvad byder fremtiden på?

I dag har NordSmil seks tandlægeklinikker, og vi beskæftiger over 100 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale.

Vi undersøger løbende mulighederne for at åbne nye klinikker for at kunne imødekommende den stigende efterspørgsel af patienter, som bor uden for storbyerne, hvor vi huser vores nuværende klinikker. Så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier, næste gang er vi måske i din by.

Vil du også ha’ noget at smile af? Så besøg vores tandlægeklinikker i AalborgHerning, Aarhus, RandersOdense eller København.

Vi glæder os til at se dig!

– Tandlægerne NordSmil

Presseomtale

11/05/2019: Herning Folkeblad – Ny klinik i Herning til eftersyn af bisserne (artikel)

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling