fbpx
Vælg en side

Plastfyldninger

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Æstetiske fyldninger

Æstetiske fyldninger er fyldninger i de tænder, som kan ses, når man smiler. Vi vægter både æstetik og funktion højt, og bestræber os derfor på at finde den farve plast, som passer perfekt til netop dine tænder. Vi gør meget ud af at forme fyldninger, så de både funktionelt og æstetisk passer til dig.

Der kan være forskellige årsager til, at man laver æstetiske fyldninger. Det kan være grundet caries (huller i tænderne), misfarvede fyldninger, knækket tænder eller at tændernes form ikke er ønskværdige. Ved æstetiske fyldninger har vi mulighed for at ændre formen fx ved at forlænge eller udbygge små tænder eller lukke mellemrum mellem tænderne (diastema).

Æstetiske fyldninger kan være en mindre invasiv behandling, end hvis man fx laver facader eller kroner. Desuden kan æstetiske fyldninger være godt i en periode, hvor man ændrer tandens/tændernes og dermed smilets udseende, indtil man laver en mere permanent løsning. Dette gør det muligt for patienten at vænne sig til det nye smil og eventuelt justere på formen.

Ved undersøgelsen vil vi forventningsafstemme med patienten, hvilke muligheder der er for at lave æstetiske fyldninger fremfor anden kosmetisk behandling.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00