Plastfyldninger

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

smilende kvinde. invisalign kan bruges til at rette tænder.

Æstetiske fyldninger

Æstetiske fyldninger er fyldninger i de tænder, som kan ses, når man smiler. Vi vægter både æstetik og funktion højt, og bestræber os derfor på at finde den farve plast, som passer perfekt til netop dine tænder. Vi gør meget ud af at forme plastfyldninger, så de både funktionelt og æstetisk passer til dig.

Der kan være forskellige årsager til, at man laver æstetiske fyldninger. Det kan være grundet caries (huller i tænderne), misfarvede fyldninger, knækket tænder eller at tændernes form ikke er ønskværdige. Ved æstetiske fyldninger har vi mulighed for at ændre formen fx ved at forlænge eller udbygge små tænder eller lukke mellemrum mellem tænderne (diastema).

Plastfyldninger kan være en mindre invasiv behandling, end hvis man fx laver facader eller kroner. Desuden kan æstetiske fyldninger være godt i en periode, hvor man ændrer tandens/tændernes og dermed smilets udseende, indtil man laver en mere permanent løsning. Dette gør det muligt for patienten at vænne sig til det nye smil og eventuelt justere på formen.

Ved undersøgelsen vil vi forventningsafstemme med patienten, hvilke muligheder der er for at lave plastfyldninger fremfor anden kosmetisk behandling.

Garanti

Hvis en fyldning knækker eller falder ud, laves en ny fyldning uden beregning indenfor garantiperioden på 2 år. Læs mere om vores garantier.

Nærbillede af en kvinde, som er til tandlæge. Hendes mund er åben, og tandlægen er i gang.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling