Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

mand med skæg og stort smil i rød sweater

Plastfyldninger

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder, der er i fokus

smilende kvinde. invisalign kan bruges til at rette tænder.

Æstetiske fyldninger

Æstetiske fyldninger er fyldninger i de tænder, som kan ses, når man smiler. Vi vægter både æstetik og funktion højt, og bestræber os derfor på at finde den farve plast, som passer perfekt til netop dine tænder. Vi gør meget ud af at forme fyldninger, så de både funktionelt og æstetisk passer til dig.

Der kan være forskellige årsager til, at man laver æstetiske fyldninger. Det kan være grundet caries (huller i tænderne), misfarvede fyldninger, knækket tænder eller at tændernes form ikke er ønskværdige. Ved æstetiske fyldninger har vi mulighed for at ændre formen fx ved at forlænge eller udbygge små tænder eller lukke mellemrum mellem tænderne (diastema).

Nærbillede af en kvinde, som er til tandlæge. Hendes mund er åben, og tandlægen er i gang.

Æstetiske fyldninger kan være en mindre invasiv behandling, end hvis man fx laver facader eller kroner. Desuden kan æstetiske fyldninger være godt i en periode, hvor man ændrer tandens/tændernes og dermed smilets udseende, indtil man laver en mere permanent løsning. Dette gør det muligt for patienten at vænne sig til det nye smil og eventuelt justere på formen.

Ved undersøgelsen vil vi forventningsafstemme med patienten, hvilke muligheder der er for at lave æstetiske fyldninger fremfor anden kosmetisk behandling.

Garanti

Hvis en fyldning knækker eller falder ud, laves en ny fyldning uden beregning indenfor garantiperioden på 2 år. Læs mere om vores garantier.