Kroner

Hos Tandlægerne NordSmil har vi fokus på dit smil og dine tænder

Før og efter billede. en person har fået lavet nye kroner til tænderne.

Kroner

Hvornår skal man vælge krone fremfor plast? Hvis der mangler meget tandsubstans, eller hvis tanden er rodbehandlet, vil det forbedre tandens prognose at sætte en krone på tanden. En krone fungerer ligesom en hætte, der holder sammen om tanden. Dette gør tanden mere holdbar og mindsker risikoen for at tanden knækker. Hvis tanden knækker, kan man risikere at miste tanden. Kronen vil typisk være lavet af metalkeramik eller porcelæn. Begge dele har meget høj holdbarhed og er kosmetisk rigtig flotte. Ved en metalkeramikkrone består kernen af et ædelmetal, som vil blive belagt med porcelæn, så den ligner en naturlig tand.

Plastkroner er den billigste type krone. Det er et alternativ til kroner i metalkeramik og porcelæn, men er ikke nær så holdbar og stærk. Holdbarheden afhænger af flere faktorer, herunder rekonstruktionens størrelse, materialevalg og tandens tilstand. Derudover forudsætter det regelmæssig tandpleje.

En kronebehandling foregår over to tandlægebesøg. Ved første besøg skal tanden slibes til, hvorefter der bliver taget aftryk, som sendes til teknikeren. Herefter skal teknikeren ud fra aftrykket fremstille kronen, som vil blive sendt tilbage til klinikken. Ved andet besøg prøves kronen på og tilpasses efter behov, hvorefter den cementeres fast. Der kan forekomme ømhed i tænderne eller i tandkødet efter behandling, som vil gå over.

Vi samarbejder med Aalborg Dental, OM dental og Elysee til fremstilling af kroner.

Garanti

Hos os får du 5 års materiale-garanti på kroner. Garantien dækker hvis hele eller dele af kronen knækker. Du vil få en omlavning helt uden beregning. Læs mere om vores garantier.

Nærbillede af en kvinde, som er til tandlæge. Hendes mund er åben, og tandlægen er i gang.

Pris

Kontakt vores rare personale på telefon 98 98 00 10 (Jylland), 30 38 08 00 (Odense) eller 44 12 40 12 (København) for at få præcis vejledning og prisoverslag.

Nedenstående priser er vejledende. Dit individuelle tandsæt afgør, hvor omfattende en behandling og evt. forudgående undersøgelse, du har behov for. Ved at snakke i telefon med NordSmil kan du få et mere præcist svar.

Fuldkeramisk krone: 3.495,00 kr

3-leddet porcelænsbro: 10.485,00 kr

Husk! Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få tilskud til mange behandlinger.

Afbetaling af regning

Har du ikke pengene nu og her, så kan din behandling betales ad flere omgange. Vi samarbejder med Denti, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en finansieringsordning.

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling