fbpx
Vælg en side

Tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Vi tilbyder en række hjælpemidler

Vores personale er bevidste om at mange i Danmark lider af tandlægeskræk, og vi tilbyder derfor en række hjælpemidler for at give dig en så behagelig oplevelse som muligt under dit tandlægebesøg. Udover at vores personale er venlige og accepterer dine grænser kan vi tilbyde:

Mere tid (uden ekstra omkostninger)

Hvis du oplyser om din tandlægeskræk ved tidsbestilling, kan vi sætte ekstra tid af, så der er mulighed for skabe et tillidsbånd mellem dig og tandlægen, samt behandling uden tidspres.

Lokalbedøvelse

Vi tilbyder smertefri behandling med lokalbedøvelse. Forud for lokalbedøvelsen kan der laves en overfladebedøvelse af slimhinden for at mindske ubehaget mest muligt.

Præmedicinering

Ved sværere grader af tandlægeangst kan du ca. 1 time forud for behandling få noget beroligende medicin af din egen læge. Dette vil få dig til at slappe af og derved kunne gennemføre tandbehandling med væsentlig reduceret ubehag.

Sedering

Ved svære grader af tandlægeskræk kan anvendes sedering eller fuld narkose i samarbejde med en dygtig speciallæge i anæstesi.
Ved sedering får du en kombination af beroligende og smertestillende medicin hvorefter der gives lokalbedøvelse. Under sedering er du halv-vågen ved behandling, og du kan selv trække vejret og følge anvisninger om at åbne munden. Fordelen ved sedering fremfor fuld narkose er at det belaster kroppen mindre og du kan tage hjem umiddelbart efter behandling.

Fuld narkose

Ved fuld narkose får du bedøvelsesmidlerne gennem en nål som er anlagt i hånden som på sygehuset. Under fuld narkose vil du sove og du vil ikke mærke noget under behandlingen. Du vil under hele forløbet være under observation af en anæstesilæge samt en anæstesisygeplejerske.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00