Hvorfor skal man have en akut tid hos tandlægen?

Hvorfor skal man have en akut tid hos tandlægen?

 

Det kan oftest være svært at bedømme, hvornår en akut tid ved tandlægen er nødvendig. Grænsen mellem akut behov for behandling og almindeligt behov er for mange uklar. Nogle opsøger akut tandlægehjælp uden behov, mens andre går rundt med tandproblemer, der burde være behandlet akut.

Du får nu mulighed for at læse mere omkring hvornår du skal have en akut tandlægetid. Du kan som eksisterende eller ny patient få en akut tid hos Nordsmil og vi stræber altid efter at kunne give dig en tid samme dag. Sammen kan vi afhjælper dig med dine smerter og behandle dine tandproblemer.

 

 5 gode råd til hvornår du skal have en akut tandlægetid

  1. Ved tandpine, hvor håndkøbsmedicin ikke længere kan lindre smerterne. 
  2. Ved knækket/flækket tand, hvis én eller flere tænder er slået helt ud.
  3. Ved ulykker og slag, påvirker tænderne
  4. Ved visdomstænder, når der er frembrud eller betændelse 
  5. Ved betændelsestilstand, i én eller flere tænder i det omkringliggende tandkød 

 

Oplever du smerter i tænderne eller i tandkødet, anbefaler vi altid at du kontakter os. På den måde sikre du bedst, at din tilstand ikke forværres yderligere.  

 

Koster det ekstra ? 

 

De fleste som oplever akut tandpine eller tandsmerter venter oftest forlænge, da mange er i tvivl om hvornår de skal kontakte en tandlæger eller om det koster ekstra at få en akut tid. Det er derfor vigtigt at vide, at har man tandpine eller smerter koster det ikke ekstra at booke en akut tid hos Nordsmil og vi sørger for du får en tid samme dag. Vidste du, at ved at bestille tid hos tandlægen, når du har akut tandpine eller begyndende smerte, rent faktisk kan spare penge?  Det er billigere at kontakte din egen tandlæge end at kontakte tandlægevagten da du skal betale akut-gebyr. Vi anbefaler altid at du kontakter din tandlæge lige så snart du oplever mindre smerter inden det udvikler sig til tandpine.

 

Brug for en akut tandlæge? 

Er du kommet til skade med dine tænder eller har tandpine kan vi vejlede og rådgive dig, hvad der er det rette at gøre i din situation, som du befinder dig i. I nogle tilfælde vil det vurderes, at du hurtigst muligt skal komme ind på vores klinik, mens det i andre tilfælde kan vurderes, at behandlingen kan vente i et vis tidsrum. Det vigtigste for dig er, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid, uanset om du er eksisterende eller ny patient hos os.  

Har du brug for en akut tandlæge, så kontakt os: 

Jylland: 98 98 00 10 

Fyn: 30 38 08 00 

København: 44 12 40 12 

 

Vil du gerne vide mere om NordSmil? Så besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om vores behandlinger og finde den tandlæge, der ligger tættest på dig.

 

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling