Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

smilende kvinde med langt hår

Få 10% i studierabat hos NordSmil

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder, der er i fokus – Hele vejen igennem livet

kvinde med hestehale holder tandbørste og gennemsigtig aligner

Studierabat hos NordSmil

Det er altid bedst at behandle problemer i munden, så tidligt som muligt, men det er ikke altid lige nemt at betale en tandlægeregning – specielt ikke som studerende! Derfor får du som udgangspunkt altid 10% studierabat* hos alle NordSmil-tandlægerne i Aalborg, Herning, Randers, Odense og Århus.

Der kan være mange grunde til ikke at gå til tandlægen lige så ofte som vi bør, men hos NordSmil-klinikkerne, er det vigtigt for os at det ikke er prisen der holder klienter fra de nødvendige behandlinger.

Hvis du ønsker at benytte studierabatten på 10%, når du har en tid hos os, så skal du bare huske dit studiekort, så sørger vi for resten.

*Behandlinger som Invisalign, statusundersøgelser og lignende er ikke omfattet af studierabatten.

kvinde er udenfor og smiler med lukkede øjne

Hvilke behandlinger tilbyder NordSmil?

Alle vores klinikker i henholdsvis Randers, Herning, Aalborg, Århus og Odense tilbyder en lang række forskellige behandlinger.

Du kan bl.a. bestille tid til almindeligt tandeftersyn, hvor vores erfarne tandlæger kan vurdere, om du har brug for specielle indgreb, for at sikre dit helbred i munden. Vi tilbyder også plastfyldninger, kroner, rodbehandlinger og implantater. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan tage os af dine tænder, eller har andre spørgsmål til tandlægen, så er du altid velkommen til at kontakte os nedenfor.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Tandlægeskræk er ikke ualmindeligt

- Vi tilbyder en række hjælpemidler

Vores personale er bevidste om, at mange i Danmark lider af tandlægeskræk, og vi tilbyder derfor en række hjælpemidler for at give dig en så behagelig oplevelse som muligt under dit tandlægebesøg. Udover at vores personale er venlige og accepterer dine grænser kan vi tilbyde

Mere tid (uden ekstra omkostninger)

Hvis du oplyser om din tandlægeskræk ved tidsbestilling, kan vi sætte ekstra tid af, så der er mulighed for skabe et tillidsbånd mellem dig og tandlægen, samt behandling uden tidspres.

Lokalbedøvelse

Vi tilbyder smertefri behandling med lokalbedøvelse. Forud for lokalbedøvelsen kan der laves en overfladebedøvelse af slimhinden for at mindske ubehaget mest muligt.

Præmedicinering

Ved sværere grader af tandlægeangst kan du ca. 1 time forud for behandling få noget beroligende medicin af din egen læge. Dette vil få dig til at slappe af og derved kunne gennemføre tandbehandling med væsentlig reduceret ubehag.

Sedering

Ved svære grader af tandlægeskræk kan anvendes sedering eller fuld narkose i samarbejde med en dygtig speciallæge i anæstesi.
Ved sedering får du en kombination af beroligende og smertestillende medicin, hvorefter der gives lokalbedøvelse. Under sedering er du halvvågen ved behandling, og du kan selv trække vejret og følge anvisninger om at åbne munden. Fordelen ved sedering fremfor fuld narkose er, at det belaster kroppen mindre, og du kan tage hjem umiddelbart efter behandling.

Fuld Narkose

Ved fuld narkose får du bedøvelsesmidlerne gennem en nål, som er anlagt i hånden som på sygehuset. Under fuld narkose vil du sove, og du vil ikke mærke noget under behandlingen. Du vil under hele forløbet være under observation af en anæstesilæge samt en anæstesisygeplejerske.