Bliv kontaktet af Nord Smil – Tryk her

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Kontakt formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

glad og smilende ældre ægtepar

Få 10% i pensionistrabat hos NordSmil

Hos Tandlægerne NordSmil er det dit smil og dine tænder, der er i fokus – Hele livet

et ældre pensionist par sidder på en bænk og kigger på en blå himmel og bjerge i baggrunden

Pensionistrabat hos NordSmil

Det er altid bedst at behandle problemer i munden, så tidligt som muligt, men det er ikke altid lige nemt at betale en tandlægeregning – heller ikke som pensionist! Derfor får du som udgangspunkt altid 10% pensionistrabat hos alle NordSmil-tandlægerne i Aalborg, Herning, Randers, Aarhus og Odense.

Der kan være mange grunde til ikke at gå til tandlægen lige så ofte som vi bør, men hos NordSmil-klinikkerne, er det vigtigt for os, at det ikke er prisen, der holder klienter fra de nødvendige behandlinger. Faktisk er vi helt op til 50% billigere end andre tandlæger.

Hvis du ønsker at benytte pensionistrabatten på 10%, når du har en tid hos os, så skal du bare huske legitimation – så sørger vi for resten.

*Behandlinger som Invisalign og lignende er ikke omfattet af pensionistrabatten.

en tandprotese eller delprotese står på et bord med åbent gab

Hvilke behandlinger tilbyder NordSmil?

Alle vores klinikker i henholdsvis Randers, Herning, Aalborg, Aarhus og Odense, tilbyder en lang række forskellige behandlinger.

Du kan bl.a. bestille tid til almindeligt tandeftersyn, hvor vores erfarne tandlæger kan vurdere, om du har brug for specielle indgreb, for at sikre dit helbred i munden. Vi tilbyder også plastfyldninger, kroner, rodbehandlinger og implantater. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan tage os af dine tænder eller har andre spørgsmål til tandlægen, så er du altid velkommen til at kontakte os nedenfor.

Vi glæder os til at tage godt imod dig!

Ring  +45 98 98 00 10 (Jylland)

Ring +45 30 38 08 00 (Odense)