Tandblegning

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

3 former for tandblegning

Hos Tandlægerne Nord-Smil.dk tilbyder vi 3 forskellige former for tandblegning, som alle er effektive og udføres med godkendte og anerkendte blegeprodukter. Vi tager altid en farveprøve før og efter blegningen, så du efterfølgende kan se effekten.

Hjemmeblegning

Ved hjemmeblegningen får du en blegeskinne som er speciallavet til dine tænder i over- og undermund. Du instrueres i at påføre blegegelen i skinnerne, og skal gå med dem i et par timer om dagen i 1-2 uger. Du vil se resultatet løbende igennem behandlingen. Ved hjemmeblegning anvender vi en mild blegegel som du trygt kan anvende.

Klinikblegning

Klinikblegning er hurtigt og effektivt, og du vil se det flotte resultat straks efter behandlingen, som varer ca. 1 time. Ved klinikblegning anvendes en mere koncentreret blegegel og det er derfor nødvendigt at gøre det på klinikken, hvor tandkød og slimhinder beskyttes før blegegelen påsmøres.

Blegning af enkelte tænder

Har du en enkelt eller flere tænder der er er mørkere end de andre (f.eks. efter rodbehandling) kan vi blege denne så den passer til de andre.


Er tandblegning skadeligt?

Det er ikke skadeligt for dig eller dine tænder at blege dem. Men i forbindelse med blegning kan der være en forbigående kuldefølsomhed af tænderne (isninger) og let irritation af tandkødet. Disse bivirkninger vil forsvinde i løbet af et par dage.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Ring til og og bestil din tid idag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og kan give dig en tid hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte os helt uforpligtende.

Nord-Smil i Aalborg

Nytorv 3, 1 sal 9000 Aalborg

98 98 00 10

aalborg@nord-smil.dk

Nord-Smil i Randers

Dytmærsken 12, 1. sal 8900 Randers

98 98 00 10

randers@nord-smil.dk

Nord-Smil i Aarhus

Paludan-Müllersvej 24 8200 Aarhus N

98 98 00 10

aarhus@nord-smil.dk

Nord-Smil i Herning

Bredgade 27, 3 7400 Herning

98 98 00 10

herning@nord-smil.dk