fbpx

Billig men effektiv tandblegning

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

3 former for tandblegning

Hos Tandlægerne Nord-Smil.dk tilbyder vi 3 forskellige former for tandblegning, som alle er effektive og udføres med godkendte og anerkendte blegeprodukter. Vi tager altid en farveprøve før og efter blegningen, så du efterfølgende kan se effekten.

Hjemmeblegning

Ved hjemmeblegningen får du en blegeskinne som er speciallavet til dine tænder i over- og undermund. Du instrueres i at påføre blegegelen i skinnerne, og skal gå med dem i et par timer om dagen i 1-2 uger. Du vil se resultatet løbende igennem behandlingen. Ved hjemmeblegning anvender vi en mild blegegel som du trygt kan anvende.

Klinikblegning

Klinikblegning er hurtigt og effektivt, og du vil se det flotte resultat straks efter behandlingen, som varer ca. 1 time. Ved klinikblegning anvendes en mere koncentreret blegegel og det er derfor nødvendigt at gøre det på klinikken, hvor tandkød og slimhinder beskyttes før blegegelen påsmøres.

Blegning af enkelte tænder

Har du en enkelt eller flere tænder der er er mørkere end de andre (f.eks. efter rodbehandling) kan vi blege denne så den passer til de andre.


Er tandblegning skadeligt?

Det er ikke skadeligt for dig eller dine tænder at blege dem. Men i forbindelse med blegning kan der være en forbigående kuldefølsomhed af tænderne (isninger) og let irritation af tandkødet. Disse bivirkninger vil forsvinde i løbet af et par dage.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe hhelt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.