fbpx
Vælg en side

Derfor er Nord-Smil billigst

Det er slut med dyre tandlægeregninger, – for Nord-Smil er den billigste tandlæge i Aalborg, Randers, Aarhus & Herning

Derfor er vi billigere

Top kvalitet til en fair pris, har hele tiden været vores vision. De aftaler vi har indgået med vores samarbejdspartnere samt vores moderne udstyr gør, at vi kan tilbyde vores patienter priser som man normalt kun finder i udlandet. faktisk kan man spare op til 60 % i forhold til andre danske tandlæger.

Klik her for at se vores tandlægepriser.

Er du på kontanthjælp eller anden form for overførselsindkomst står vores dygtige personale også klar til at hjælpe dig med denne process. Vi ved det kan være uoverskueligt og reglerne mange, og vi har efterhånden flere års erfaring med at hjælpe i disse sager

Vi er som klinik i konstant udvikling, hvilket vil sige at en stor del af vores personale er specialiseret inden for bestemte behandlinger og har dermed stor erfaring inden for deres personlige interesseområder. Behandlingerne er derfor ofte tilrettelagt og udført med stor præcision, hurtighed og professionalisme.

Kort sagt, det koster derfor mindre hos os, fordi vi har:

⦁ De bedste behandlere til opgaven

⦁ Special-aftaler med vores leverandører

⦁ Det nyeste og mest effektive udstyr på markedet

⦁ En vision om at vi bare vil være billigere

 

Er du pensionist eller studerende tilbyder vi naturligvis også ekstra rabat til dig så længe du kan fremvise dokumentation.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe helt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.

Odense afdelingen kan kontaktes direkte på tlf.  30 38 08 00