Velkommen tilTandlægerne NordSmil

Hos Tandlægerne NordSmil prioriterer vi personlig rådgivning og høj kvalitet til fair priser. 

Vi hjælper dig med at vedligeholde et sundt tandsæt igennem hele livet. Vores behandlere har høj faglighed og står klar til at hjælpe dig, så du kan få smilet tilbage. 

Udfyld forrmularen herunder

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Høj kvalitet til fair priser

Hos Tandlægerne NordSmil prioriterer vi personlig rådgivning og høj kvalitet til fair priser. 

Vi hjælper dig med at vedligeholde et sundt tandsæt igennem hele livet. Vores behandlere har høj faglighed og står klar til at hjælpe dig, så du kan få smilet tilbage. 

Vi har en vision

“Lige siden vi åbnede vores første klinik, har vores vision været at forbedre tandsundheden i Danmark. Vi vil gerne skabe nogle gode forudsætninger for den enkelte borger, så man kan gå til tandlæge og vedligeholde ens tandsundhed uden at skulle gå på kompromis med prisen.”

tandlæge med mundbind viser patient et stykke papir

Tandlægeskræk er ikke ualmindeligt- Vi tilbyder en række hjælpemidler

Vores personale er bevidste om, at mange i Danmark lider af tandlægeskræk, og vi tilbyder derfor en række hjælpemidler for at give dig en så behagelig oplevelse som muligt under dit tandlægebesøg. Udover at vores personale er venlige og accepterer dine grænser kan vi tilbyde

Hvis du oplyser om din tandlægeskræk ved tidsbestilling, kan vi sætte ekstra tid af, så der er mulighed for skabe et tillidsbånd mellem dig og tandlægen, samt behandling uden tidspres.

Vi tilbyder smertefri behandling med lokalbedøvelse. Forud for lokalbedøvelsen kan der laves en overfladebedøvelse af slimhinden for at mindske ubehaget mest muligt.

Ved sværere grader af tandlægeangst kan du ca. 1 time forud for behandling få noget beroligende medicin af din egen læge. Dette vil få dig til at slappe af og derved kunne gennemføre tandbehandling med væsentlig reduceret ubehag.

Ved svære grader af tandlægeskræk kan anvendes sedering eller fuld narkose i samarbejde med en dygtig speciallæge i anæstesi.
Ved sedering får du en kombination af beroligende og smertestillende medicin, hvorefter der gives lokalbedøvelse. Under sedering er du halvvågen ved behandling, og du kan selv trække vejret og følge anvisninger om at åbne munden. Fordelen ved sedering fremfor fuld narkose er, at det belaster kroppen mindre, og du kan tage hjem umiddelbart efter behandling.

Ved fuld narkose får du bedøvelsesmidlerne gennem en nål, som er anlagt i hånden som på sygehuset. Under fuld narkose vil du sove, og du vil ikke mærke noget under behandlingen. Du vil under hele forløbet være under observation af en anæstesilæge samt en anæstesisygeplejerske.

Tandeftersyn

Vi starter altid med en dialog, om du har nogle specielle ønsker til behandling, eller om du har nogle konkrete problemer eller gener fra tænder eller mundhulen.

PARADeNTOSE

Sygdommens omfang kortlægges, og behandlingen består i en rensning af tandkødslommer og fjernelse af tandsten fra paradentose-ramte tænders rodoverflader.

PLASTFYLDNING

Plastfyldninger anvendes til at fylde tænder på grund af huller (caries), defekte fyldninger, eller hvis der er knækket mindre stykker af tanden.

Kroner

Tandkroner er en varig og stabil løsning til bevaring af tænder, der er ødelagte på grund af bl.a. caries & rodbehandling.
Det kan sammenlignes med en hætte, som sættes på den beskadigede tand og beskytter mod yderligere skade.

TANDIMPLANTATER

Tandimplantater bruges til at erstate en eller flere manglende tænder. Et implantat består af en lille skrue, der sættes i kæben, hvorpå der monteres et abutment og en krone.

TANDBRO

En tandbro er en fastsiddende løsning til erstatning af en eller flere manglende tænder, hvor man fastsætter en kunstige tand mellem to naturlige tænder. En vellavet tandbro vil typisk holde i 20-25 år.

TANDBLEGNING

Hos NordSmil tilbyder vi tre forskellige former for tandblegning, som alle er effektive og udføres med godkendte og anerkendte blegeprodukter. Du vil se effekten med en farveprøve.

BIDESKINNER

En bideskinne afhjælper generne af at skære tænder (bruksisme), bide hårdt sammen og til beskyttelse af store protetiske konstruktioner. Bideskinnen aflaster tygge- og kæbemusklerne ved at sørge for, at man ikke kan bide helt sammen.

INVISALIGN

Invisalign er en usynlig bøjle, og kan give dig selvtilliden tilbage i dit smil. Hør mere om dine muligheder for at få rettet tænderne med Invisalign.

RODBEHANDLING

Den hyppigste årsag til rodbehandling er huller i tænderne, som er så store, at de når ind til tandnerven. Bakterier vil herved få adgang til tandnerven og forårsage en betændelse.

VISDOMSTÆNDER

Visdomstænderne sidder som de bagerste tænder i både over- og underkæbe, hvis man har dem. Det er ikke altid der er plads til dem, og derfor er det ikke altid de bryder frem, og nogle gange bryder de kun delvist og/ eller skævt frem.

TANDPROTESER

Proteser er en aftagelig løsning, hvilket betyder, at man kan tage den ind og ud af munden. Hos Tandlægerne NordSmil laver vi forskellige typer af midlertidige og permanente tandproteser.

Venligt og smilende personale, der hjælper med alle former for tandproblemer

Hos NordSmil tager vi os godt om hver og en af vores patienter. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse i tandlægestolen.

Flere klinikker samme vision

AAlborg

Nytorv 3, 1. sal,
9000 Aalborg

Tast 1

Aarhus

Paludan-Müllersvej 24
8200 Aarhus N

Tast 3

Herning

Bredgade 27, 3
7400 Herning

Tast 4

Randers

Dytmærsken 12, 1. sal
8900 Randers

Tast 2

Odense

Fisketorvet 4-6, 1. sal
5000 Odense C

Amager

Hedegaardsvej 88, 1. sal
2300 København S

VIBY

Viby Ringvej 11, 2 sal TV
8260 Viby

Tast 2

Ring til os på

For Jylland ring:

For Odense ring:

For Amager ring:

For Viby ring:

Bestil tid til eksisterende kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling

Bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af din tandlæge Helt uforpligtende

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bestil tid til ny kunde

Her har du mulighed for at bestille din førstegangsundersøgelse og akutte behandlinger.

Vælg en afdeling