fbpx

Billige implantater med gratis forundersøgelse

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Gratis forundersøgelse

Gratis forundersøgelse til implantatbehandling

Hos Nord-Smil.dk får du en gratis og uforpligtende forundersøgelse til implantatbehandling, hvor vi vurderer om implantatbehandling vil være den rigtige løsning for dig.

Implantater

Tandimplantater benyttes til erstatning af en eller flere manglende tænder. Implantater fungerer som en kunstig rod lavet af titanium, som erstatter den/de manglende tænders rødder. Implantatet indsættes ved en mindre operation under lokalbedøvelse,og er helt smertefrit. Operationen er typisk overstået på under en time. Implantatoperationen vil laves af en tandlæge og i mere komplicerede tilfælde af en specialtandlæge i kæbekirurgi. På selve implantatet kan sættes en enkelt krone, en tandbro eller en protese.

Knogleopbygning

I nogle tilfælde vil der ikke være tilstrækkelig kæbebens-knogle at indsætte implantatet i. I disse tilfælde vil det være nødvendigt at lave en knogleopbygning i forbindelse med indsættelsen af implantatet. Behovet for knogleopbygning vurderes ved forundersøgelsen og ved selve operationen.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Bestil din tid i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi bestræber os på, at give dig en tid hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til, at ringe hhelt uforpligtende hvis du har et spørgsmål.