Implantater

Hos Tandlægerne Nord Smil er det dit smil og dine tænder der er i fokus

Gratis forundersøgelse

Gratis forundersøgelse til implantatbehandling

Hos Nord-Smil.dk får du en gratis og uforpligtende forundersøgelse til implantatbehandling, hvor vi vurderer om implantatbehandling vil være den rigtige løsning for dig.

Implantater

Tandimplantater benyttes til erstatning af en eller flere manglende tænder. Implantater fungerer som en kunstig rod lavet af titanium, som erstatter den/de manglende tænders rødder. Implantatet indsættes ved en mindre operation under lokalbedøvelse,og er helt smertefrit. Operationen er typisk overstået på under en time. Implantatoperationen vil laves af en tandlæge og i mere komplicerede tilfælde af en specialtandlæge i kæbekirurgi. På selve implantatet kan sættes en enkelt krone, en tandbro eller en protese.

Knogleopbygning

I nogle tilfælde vil der ikke være tilstrækkelig kæbebens-knogle at indsætte implantatet i. I disse tilfælde vil det være nødvendigt at lave en knogleopbygning i forbindelse med indsættelsen af implantatet. Behovet for knogleopbygning vurderes ved forundersøgelsen og ved selve operationen.

Bestil din tid i dag på tlf: 98 98 00 10

Ring til og og bestil din tid idag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og kan give dig en tid hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte os helt uforpligtende.

Nord-Smil i Aalborg

Nytorv 3, 1 sal 9000 Aalborg

98 98 00 10

aalborg@nord-smil.dk

Nord-Smil i Randers

Dytmærsken 12, 1. sal 8900 Randers

98 98 00 10

randers@nord-smil.dk

Nord-Smil i Aarhus

Paludan-Müllersvej 24 8200 Aarhus N

98 98 00 10

aarhus@nord-smil.dk

Nord-Smil i Herning

Bredgade 27, 3 7400 Herning

98 98 00 10

herning@nord-smil.dk